BENEFIET-KLANKHELING-CONCERT 8 MAART 2020 TEN VOORDELE VAN: 

PROJECT RWANDA, in het kort:

Het Sint-Augustinusinstituut (SAI) Aalst stelt de HBO5-opleiding verpleegkunde voor en biedt aan laatstejaarsstudenten verpleegkunde de kans op buitenlandse stage naar Rwanda te gaan naar het Home de la Vièrge des Pauvres (HVP) in Gatagara, op zo’n 100 km van de Rwandese hoofdstad Kigali. Het HVP is gespecialiseerd in de zorg voor kinderen met een aangeboren of verworven fysieke beperking. De kinderen kunnen hier terecht voor onderzoek, een operatie, revalidatie of het krijgen van een prothese of orthese.

Het HVP maakt zich sterk dat kinderen die goed studeren ondanks hun beperking na hun 18de naar de hogeschool of universiteit kunnen gaan en ondersteunt hen hierbij ook financieel als dat nodig is. Verschillende van die ‘kinderen’ zijn ondertussen ook tewerkgesteld in het HVP als kinesist, laborant,...

In maart 2020 gaat opnieuw een groep op stage naar het HVP en zal er in overleg met het team weer materiaal worden aangekocht dat de zorg of de opleiding van de kinderen ten goede komt.

 

Laat je meenemen op een innerlijke reis in een wereld van oergeluiden, van stem, akoestische instrumenten en boventonen. Het brengt je diepe rust en vrede. Het opent je hart en je ervaart een helende energie. Hierdoor kan je stress en spanning loslaten en je lichamelijke, emotionele, en mentale evenwicht hervinden.
De sessie duurt 1u. Daarna kan je nog napraten bij een kopje thee.

Meebrengen: een matje, alsook een dekentje en kussentje voor je hoofd en warme sokken. Wie niet kan liggen, gelieve dit vooraf te laten weten en dan zelf een kussen mee te brengen om op te zitten. Het concert verloopt in stilte. Kinderen toegelaten vanaf 7 jaar.

Datum: zondag 8 maart om 10u30
Locatie: Yogatime@yurt Geraardsbergsesteenweg 8, 9400 (Ninove-) Nederhasselt
Vrije bijdrage: richtprijs: 10 à 15€ ter plaatse
Verplicht inschrijven: omdat de plaatsen beperkt zijn. Laat een bericht na bij contact.

 

________________________________________________________________

Workshop:  ‘Stembevrijding’  op:

Zondag 29 maart 2020, van 13u30 – 17 u. Deur:13u15

Plaats: Straal en Geniet, Donkerstraat 21, 9402 Meerbeke

 

DEZE WORKSHOP WAS AFGELAST.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Een paar try-out's met Fractal art........ ik ken er niets van maar wel leuk om eens te doen.